PUBLIC - POLITICAL INTERNATIONAL ECOLOGY JOURNAL EDITOR - IN - CHIEF OF THE MAGAZINE: TEYMUR KASAMANLI
Emily AtkinSimone Senogles, from the Red Lake Nation of Ojibwe in northern Minnesota, speaks of the
Мы все с вами видели величественные грозовые тучи, кот
Юрий Алексеев ЖурналистМеждународное агентство по ат
Не прекращаются споры вокруг задержавшего браконьеро
Новая модель эволюции Красной планеты предполагает, ч
Минувшую зиму мы, скорее всего, забудем не скоро. Анома
В своем последнем выпуске прогнозов на ближайшие меся
В настоящее время идет ката
Tarımsal girdi fiyat endeksi (Tarım-GFE), ocakta
Андрей ВетровФото из откры
Дмитрий СтепновБиосорбент
Министерство экологии Челя
BYDINA FINE MARONChinese farmers used to raise and
Members of the Galapagos National Park service mea
На заседании Комиссии, под
Это было летом, было утро на
Prof. Dr. Haluk Görgün – ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü
ASELSAN, Karbon Saydamlık Projesinde (CDP) bir kez daha “İklim Lideri” ödülünü aldı.
2012 yılında yaptığı ilk raporlama ile CDP Türkiye Programına dâhil olan kuruluş, başarısını her yıl artırarak devam ettirdi.
Üst üste üç yıl İklim Lideri Ödülü alan ASELSAN, çevreyi gelecek nesillere aktarılacak bir emanet olarak görme taahhüdü doğrultusunda, Ar-Ge ve üretim faaliyetlerini topluma değer katma sorumluluğuyla yürütüyor.
2020 yılı CDP Türkiye İklim Lideri ödüllerini kazananlar, COVID-19 salgını nedeniyle online webinar şeklinde düzenlenen törende duyuruldu.
ASELSAN Yönetim Kurulu Başkanı ve Genel Müdürü Prof. Dr. Haluk Görgün, konuya ilişkin olarak, “İklim değişikliğine bağlı riskleri yüksek teknolojimiz, insan kıymetimiz ve güçlü bilgi birikimimizle yönetiyoruz. İklim değişikliği faaliyetlerimizin tüm değer zincirimize öncülük etmesi temennisi ile millileştirme çalışmalarımıza hızla devam ediyoruz.” dedi.